top of page

Hästar vi minns

som inte längre är kvar hos oss

PANDORA

2001 - 2023

Pandora var en av ridskolans trogna tjänare. Snäll mot alla och lärde genom sina år otaliga ryttare, stora som små, att rida!

Pandora var en stjärna på allt, och hade en mindre karriär både inom dressyr och hoppning.

Saknad av alla som någonsin träffade henne!

joker.jpeg

JOKER

Joker var en riktig liten buse! Inköpt till de allra minsta barnen, men även till körning. Joker var nämligen inkörd och kunde dra vagn. Nyfiken och social med alla som gick förbi hans box, det kanske fanns lite godis i någon ficka som han kunde få! Joker såldes till en familj som fick mer glädje av honom än ridskolan fick den sista tiden.

joker.jpeg
chase.jpeg
chase.jpeg

CHASE

2011 - 

Chase köptes in av ridskolan våren 2021 och började sedan hösten 2021 gå lektioner. En mycket snäll och trevlig kille, men som inte riktigt tyckte om att ha nya ryttare på ryggen hela tiden. Chase såldes i början på 2023 till en familj där han stortrivs.

SILVER

2015 - 

Silver kom till ridskolan sommaren 2020 och var en fantastiskt gullig men även väldigt busig ponny. Han var bara fem år gammal när ridskolan köpte honom. Det visade sig snart att Silver hade ont i sin rygg så därför såldes han till en privatägare för att få tid att rehabilitera ryggen!

silver.jpeg
melodica.jpg

MELODICA

2001 - 

Vår fina Melodica gick i pension efter 4,5 år hos oss som lektionshäst. Hon har varit väldigt omtyckt av både barn och vuxna. Hon har lärt nybörjare att rida, hon har hjälpt personer med funktionshinder att få känna känslan att sväva fram, hon har gått med på ungdoms- och vuxenlektioner, Pay&Jump, Pay&ride samt massa härliga uteritter!
Som ni ser, mycket hann hon med på sina år hos oss! Det var därför dags för henne att få gå i pension och njuta av ett lite lugnare liv. Hon flyttade hem till sin tidigare ägare och vi hoppas dom har fått och kommer få många fina år tillsammans.

doxy_edited.jpg

KLAPKA

Klapka var på ridskolan en kort tid men trivdes inte i verksamheten. 

Nu står hon hos en ägare som ger henne de möjligheter hon inte kunde få hos oss!

chase.jpeg
doxy_edited.jpg

DOXY

2010 - 

Doxy var hos oss ett kort tag under våren 2019, men hon gillade inte att det var många olika ryttare på hennes rygg. Så hon fick flytta vidare och göra en ensam ryttare lycklig!

CLINTON

1997 - 2024

Efter tretton år i vår verksamhet gick Clinton mer än förtjänt i pension, bestående av sköna lata dagar i hagen på ålderns höst.

Clinton är född -97, korsning Engelskt fullblod/Connemara. Köptes -09 av Mia Saga och tävlades framgångsrikt av Johanna Lundin i dressyr under flera år samtidigt som han till vardags lärde våra elever rida, allt från Hästisbarn till avancerade ryttare har han accepterat på ryggen. Lite busig ibland men aldrig elak och sååå omtyckt av oss alla i stallet! Du kommer fattas oss med benet i vädret när man borstade dig och med din bruna sammetsblick som genererade en o annan morot! 

clinton_edited.jpg
9d3c563b-9d75-427f-b35e-a78e75503c28.jpg

Hampus

1997 -

Vår trotjänare Hampus har efter många år i verksamheten fått gå i pension! 

Han är älskad och saknad av oss alla. En underbar herre med glimten i ögat som lärt många av oss att rida på ridskolan, vuxna som barn. 

bottom of page